beamer verhuur Hilversum Calis Event Facilities
het gooi Projectoren Beamers Rolschermen Spanschermen
laren blaricum eemnes Entertainment DJ's - Artiesten - Moderators
bussum huizen hilversum Corporate Events Techniek - Advies - Organisatie - Realisatie

Beamers, projector en schermen huren in het Gooi en Hilversum

U heeft een presentatie in het Gooi of omgeving Hilversum en wilt technische middelen huren om het te tonen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende presentatie middelen zoals beamers, projectoren, led schermen en overige videomaterialen welke wij verhuren. Indien gewenst kunnen wij de materialen komen brengen en installeren, ook buiten Hilversum in de regio het Gooi. Heeft u verschillende bronnen voor een beamer dan kunnen wij u onze scalers aanbieden. Deze zetten moeiteloos iedere resolutie of bron om naar het gewenste formaat voor elke beamer of led scherm. Ook kunt u bij ons LED schermen en spanschermen huren.

Wij werken met diverse beamers en projectoren, voor het huren voor grotere projecten met meerdere of zeer grote projectoren en beamers verzoeken wij u contact met ons op te nemen. U kunt bij ons al een beamer met scherm huren vanaf 150 euro inclusief BTW. Voor Hilversum en het Gooi rekenen wij 25 euro bezorgkosten.

beamer projector scherm huren gooi

Beamer + Projectiescherm

- 1 x beamer 3200 Ansilumen
- 1 x rolscherm

Setprijs € 150,- inclusief BTW


Bestel hier uw beamer en scherm!


Wij zijn gevestigd in Laren maar verhuren bezorgen projectie schermen en beamers in de gehele regio te weten Eemnes, Blaricum, Huizen, Bussum, Hilversum, Naarden en Loosdrecht. Voor bezorgen en ophalen rekenen wij 25 euro in de regio het Gooi.

rolscherm projectie

Copyright 2016 | Beamer LED schemen huren | Meeuwiskamp 2 | 3755NT - Laren | tel: 085 - 0026201 | info@professionalaudio.nl | Algemene leveringsvoorwaarden