Evenementen Calis Audiovisueel
Congressen AV-Support Evenementen Congressen Verhuur & Verkoop
Audiovuseel Support Entertainment DJ's - Artiesten - Moderators
Verhuur audio Corporate Events Techniek - Advies - Organisatie - Realisatie

Audiovisuele middelen voor Evenementen.

Een professionele organisatie voor elk evenement!

Conferenties, Congressen, seminars en promotionele activiteiten; de facilitaire organisatie van deze en andere vaak complexe evenementen laat u uiteraard graag over aan specialisten. Calis Audiovisueel biedt u het beste op organisatiegebied. Een meeting voor honderd man, een ontvangst voor duizenden beurs bezoekers, wij pakken het op alle punten professioneel aan. Daar kunt u op rekenen.

Maximale inzet, brede ervaring!

Ons succes hebben wij niet alleen te danken aan onze inzet, maar ook aan onze veelzijdige ervaring. Kleine, middelgrote en grote bedrijven, regionaal, nationaal of internationaal opererend, voor iedereen voeren wij elke opdracht met groot enthousiasme uit. Onze achtergrond en ervaring bieden u de garantie voor een optimale uitvoering van alle mogelijke evenementen, van simpel tot zeer gecompliceerd. Daarbij gaat ons geen zee te hoog.

Congressen en Seminars

In de loop der jaren hebben wij een flink klantenbestand opgebouwd die landelijk congressen en seminars organiseert. Calis Audiovisueel is gespecialiseerd in het faciliteren van deze evenementen. Wij leveren 'op maat' geluidstechniek en overige faciliteiten als podia en videotechniek zoals projectie en led schermen. Inhoudelijk assisteren wij met het aanleveren of aanpassen van de juiste formats en resoluties dus ook daar hoeft u zich als klant geen zorgen over te maken. Wij komen u graag meer informatie geven in een persoonlijk gesprek.

ondersteuning evenementen
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over audioviuele support voor evenementen!

Copyright 2016 | Calis Audiovisueel | Meeuwiskamp 2 - 3755JN - Eemnes | tel: 085 - 0026201 | info@professionalaudio.nl | Algemene leveringsvoorwaarden