geluidsinstallatie verhuur Calis Audiovisueel
podiumwagen verhuur Podiumwagen Verhuur Overdekt Podia
huren overdekt Entertainment DJ's - Artiesten - Moderators
amsterdam utrecht Corporate Events Techniek - Advies - Organisatie - Realisatie

Podiumwagen verhuur Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Hilversum

U heeft een buitenevenement en bent op zoek naar een overdekt podium? Dan is het huren van een van onze podiumwagens de oplossing. Met de tevens zeer korte op- en afbouwtijd zijn onze hydraulische podiumwagens een uitkomst voor elke locatie.

Alle podiumwagens kunnen voorzien worden van extra wings (evt. rigging mogelijk). De vloeren kunnen uitgebreid worden met bijvoorbeeld een catwalk. Wij leveren in de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Almere maar uiteraard ook in de rest van Nederland.

Informatie over podiumwagens

- Podiumwagen 8 x 5,5 meter specificaties
- Podiumwagen 8 x 6,4 meter specificaties
- Podiumwagen 13,5 x 10 meter specificaties

Prijzen op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Behalve podiumwagens verhuren wij ook vaste podia in velerlei formaten, indien gewenst afgerokt en met tapijt of balletvloer. een overzicht hiervan vindt u op onze verhuurpagina.

Wij zijn gevestigd in Laren, het Gooi en leveren onze podiumwagens in de regio Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Hilversum en Almere maar natuurlijk ook in de rest van Nederland. Transportkosten kunnen per regio verschillen, vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier.

podiumwagen huren en verhuur

Copyright 2016 | Podiumwagen verhuur en huren | 's Gravenwaarde 10 | 1251NT - Laren | tel: 085 - 0022206 | info@professionalaudio.nl | Algemene leveringsvoorwaarden