Evenementen Calis Audiovisueel
Congressen AV-Support Evenementen Congressen Verhuur & Verkoop
Audiovuseel Support Entertainment DJ's - Artiesten - Moderators
Verhuur audio Corporate Events Techniek - Advies - Organisatie - Realisatie

Verkoop Audiovisuele materialen, geluid, licht en beeld

Calis Audiovisueel geeft een toepassingsgericht advies op audiovisueel gebied over bestaande en nieuw in te richten ruimtes. Behalve verkoop leveren en installeren wij de apparatuur en bekabeling ook op locatie. Door het beschikken over een eigen verkooporganisatie is snelle levering en een goede service gegarandeert. Wij zijn dealer van bijna alle gangbare merken geluid en licht en kunnen u een degelijk en onafhankelijk advies geven. Wij vertrouwen op onze vaste partners waaronder FBT, Sennheiser, Protruss en Ecler. Voor meer informatie over de verkoop van licht en geluid kunt u vrijblijvend Contact opnemen met ons kantoor in Laren, telefoon 085 - 0022206.

Nivtec Podiumdelen

nivtec verkoop podium

Nivtec podiumdelen zijn supersnel middels een messing-groef constructie aan elkaar te schakelen en er zijn, met uitzondering van het eerste deel, slechts 2 poten of 1 poot nodig per vervolgdeel. Bovendien zijn de podiumdelendelen een licht namelijk 33 kilo en hebben zij desondanks een hoog draagvermogen. Bel ons voor meer informatie over de nivtec podiumdelen.

Sennheiser (draadloze) microfoons

verkoop sennheiser draadloze microfoon

De absolute marktleider op het gebied van draadloze microfoons. Calis Audiovisueel is erkend partner van Sennheiser en kan u goed adviseren en service verlenen. Verder is er de laatste jaren een hoop verandert op het gebied van draadloze techniek en kan het zijn dat uw huidige systeem niet meer voldoet aan de regelgeving van draadloze technologie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een check.

Ecler Audio

verkoop ecler audio

Het Spaanse merk Ecler biedt al enkele decennia praktische audio oplossingen voor verlei toepassingen. Zij ontwikkelen mee met de vraag van markt en komen regelmatig met nieuwe producten en oplossingen. Ook hebben zij mooie producten in de 100 volt lijn. De kwaliteit is bovengemiddeld wat een van de redenen is dat wij graag dit product bij onze klanten neerzetten.

FBT Audio

verkoop fbt audio nederland

FBT produceert professionele geluidsapparatuur sinds 1963 en is een vooraanstaande speler op de huidige audiovisuele markt. FBT richt zich op de professionele AV markt en maakt apparatuur voor bars, restaurants, clubs, enz. Ook heeft FBT een zeer uitgebreide lijn beschikbaar voor 100 volt producten voor bijvoorbeeld openbare gebouwen, winkelcentra en vliegvelden.

Protruss

verkoop protruss

Pro-Truss maakt sinds 2001 truss van hoge kwaliteit en wordt wereldwijd erkend als een kwaliteitsproduct met typische eigenschappen zoals licht van gewicht, flexibel en gebruiksvriendelijk. Een TUV keurmerk, gecertificeerd personeel en een gestroomlijnde productielijn staan garant voor een betaalbaar en betrouwbaar product.

Eurotruss

verkoop eurotruss

De Nederlands fabrikant Eurotruss maakt sinds 1993 aluminium truss systemen en hebben een enorm breed assortiment. Sinds kort produceren zij ook podimdelen in diverse afmetingen welke enorm licht van gewicht zijn, zo'n 29 kg per deel.

Maatwerk

Bent u op zoek naar een mobiele installatie of wilt een nieuwe installatie op uw locatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij leveren maatwerk en geven een specifiek advies voor uw situatie.

amsterdam
utrecht

amersfoort
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de verkoop van geluid beeld en video!

Copyright 2016 | Calis Audiovisueel | Meeuwiskamp 2 | 3755JN - Eemnes | tel: 085 - 0026201 | info@professionalaudio.nl | Algemene leveringsvoorwaarden